Стиль:  світле фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %

Світле, насичене солодове пиво з помірною хмелевою гіркотою та солодкуватим післясмаком. Гарний аромат та повнотілий солодовий смак. Зварене в баварській стилістиці хелеса з кращого ячмінного солоду та українського тонкоароматичного хмелю Слав’янка.

Рекомендована температура подачі 3-4 °C.

    Стиль:  світле фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
Світлий лагер зварений в найкращих традиціях сорту. Чудова ароматика та приємна домінуюча хмелева гірчинка. Особливий впізнаваний характер цьому сорту надає віденський солод. Гірко-ароматичний хміль “Альта” залишає яскравий та приємний післясмак.
Рекомендована температура подачі 3-4 °C.

    Стиль:  світле фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
Цей сорт створено на честь чеха Вацлава Земана, який заснував пивоварню в далекому 1888 році. Світле, насичене пиво лагерного типу, зварене за чеською рецептурою та за участі чеських пивоварів.Чудова та ніжна зернова ароматика, приємний збалансований м’який солодовий смак, шляхетна стримана хмелева гіркота з відтінком польових квітів і трав.
Рекомендована температура подачі 3-4 °C.

    Стиль:  світле фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
Cвітлий, витриманий, щедро охмелений лагер, зварений в чеському стилі. Має гарний солодовий смак та неповторний аромат. Чеський гірко-ароматний хміль та відібраний солод преміум класу створюють неперевершену смакову палітру. Пиво приємне, щільне, питке, самодостатнє та дійсно дуже смачне.
Рекомендована температура подачі 3-4 °C.

    Стиль:  світле пшеничне фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
Світле фільтроване пшеничне пиво світло-золотистого кришталево-чистого кольору. Злегка солодкувате з дуже м’якою та ніжною хмелевою гірчинкою. Приємна ароматика, неймовірно м’який духмяний смак добірного пшеничного солоду з відтінками квітів та запашною хлібною скоринкою.

Рекомендована температура подачі 7-8 °C.

    Стиль:  світле пшеничне нефільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
Пшеничне нефільтоване пиво, зварене з високоякісної пивоварної пшениці та добірного ячмінного солоду. Злегка солодкувате з дуже м’якою та ніжною хмелевою гірчинкою. Подавати за температури 8-10 °C, це дозволить пиву сповна розкрити ніжну ароматику та неймовірно м’який смак з відтінками квітів та фруктовою ноткою

Рекомендована температура подачі 8-10 °C.

    Стиль:  світле фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
«Доппельбок» виготовляється з елітних сортів ячмінного солоду, німецьких сортів гіркого та ароматичного хмелю. Пиво має чистий гармонійний смак, надзвичайно насичений, з приємною гіркотою та тонким ароматом хмелю, янтарно-золотистою піною і високою міцністю.

Рекомендована температура подачі 3-4 °C.

    Стиль:  темне фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
«Спеціальне Темне» виготовлене з елітних сортів ячмінного та карамельного солоду, має чистий гармонійний смак з солодкими і карамельними відтінками, з добре вираженою зв’язаною хмелевою гіркотою. Можна сказати, що це напій для справжніх цінителів.

Рекомендована температура подачі 3-4 °C.

    Стиль:  світле фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
Світлий насичений лагер. Має чудову хлібну ароматику, приємний смак та легку солодкуватість. Додавання рису надає цьому сорту такий м’який смак. Хмелева гірчинка збалансована, тонка та ледь помітна. Пиво питке з гарною щільною пінною шапкою.

Рекомендована температура подачі 3-4 °C.

    Стиль:  світле фільтроване

Вміст спирту не менше: 0 %
Масова частка сухих речовин: 0 %
Світле легке пиво лагерного типу. Яскравий солодкуватий смак та ледь помітна хмелева гірчинка. М’яке та приємне пиво з медовими нотами, п’ється легко та залишає гарний післясмак.

Рекомендована температура подачі 3-4 °C.